Állj fel a padlóról!

Állj fel a padlóról!

Eltelt 17 év az új évezredben. Még fel sem fogtuk, de már látjuk, hogy a 21. században más normák szerint kell élni életünket! Javában benne vagyunk a negyedik ipari forradalomban.

ÁLLJ FEL A PADLÓRÓL!

Az információáramlás sebessége, szinte elképzelhetetlen jövőt hoz számunkra.

Felkészültek már?Érzik a változás szelét?

Sokan egész életükben a biztonságra törekszenek, nem szeretik a kockázatokat. Legyen meg mindig a biztonság, ne kelljen aggódni a holnap miatt!Vannak, akik épp ellenkezőleg, kockáztatnak, néha elbuknak, néha sikeresek lesznek.Vannak, akik úgy érzik, mások szebbek, ügyesebbek, szerencsésebbek, mindent elérnek, amiről csak álmodni lehet, de titkon, vagy nyíltabban, ők is vágynak a sikerre, boldogságra.

Sokan vágynak arra, hogy nagy pénzt nyerjenek a lottón, vagy legalább szívesen belebújnának egy gazdag ember bőrébe, megízlelni a gazdagságot.

Mindenkivel előfordult már, hogy nem olyannak sikerült a napja, amiben jól érezhette magát.Néha elbizonytalanodhatunk, és feltesszük a kérdést magunknak: mi az, ami előbbre visz?Hogyan legyek a mai magyar valóságban boldog és elégedett?Mit tehetek annak érdekében, hogy szeretteim olyan életet éljenek, amilyent sokszor csak filmekben látni?

Mit szólna hozzá, ha azt mondanám, hogy születésünk helyzetétől függetlenül lehetünk, boldogok, sikeresek, szerencsések.

Elérhetjük, hogy mi magunk is és szeretteink is, boldog, kiegyensúlyozott életet éljenek.

Minden ember kíváncsi a TITOKRA, meg akarja ismerni azt!Ön sem maradhat ki!

Rendelje meg az „ÁLLJ FEL A PADLÓRÓL” című könyvet MOST!

Hogyan tanítsam gyermekeimet, a sikeres életvitelre?

Mitől lehetnek sikeresek, mások által irigyelten boldogok?

Mit kell tenni egy fiatal párnak a gyermek születése előtt és után, hogy majdan gyermekük sikeres, boldog emberré váljon?

MEGRENDELEM A KÖNYVET

A könyv ára 3970 HUF plusz szállítási költség.

Személyes átadás esetén ajándék egy órás időtartamú konzultáció pénzügyekről, a siker titkáról, vagy amire kíváncsi a vásárló.

MEGRENDELEM A KÖNYVET

A könyv ára 3970 HUF plusz szállítási költség.

Személyes átadás esetén ajándék egy órás időtartamú konzultáció pénzügyekről, a siker titkáról, vagy amire kíváncsi a vásárló.

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.