Boldogabb élet! Ugye van ilyen?

Boldogabb élet, A Kisbefektetői Klub egy független pénzügyi szervezet

Boldogabb élet! Ugye van ilyen?

A sajtó és napjaink politikája a nyugdíjakkal és a nyugdíjasok jövőbeli megélhetési lehetőségeivel foglalkozik. Jól teszik, mert valós veszélyek fenyegetik minden napját annak, aki nem készül fel! De mi van azzal, aki fel akar készülni, majd nyugdíjasként szándékozik utazni, világot látni, foglalkozni az unokákkal és boldogságban élni életét? Mi van akkor, ha a jelenleg érvényes nyugdíjjogosultsági kor betöltése előtt akarja saját magát „nyugdíjazni”? Azaz akár előnyugdíjba is vonulhat!

Van ennek lehetősége ma Magyarországon is, vagy ehhez el kell költöznie messze hazájától? Kíváncsi vagyok mindenki véleményére.  Megtiszteltetésnek veszem, ha Ön is elmondja a véleményét, a tapasztalatát. Természetesen nem az aktuális politikai nézettől függő véleményeket, hanem jó példákat, megoldásokat, kulturált hozzászólásokat képzelek el. Ha életünkről gondolkodunk a szebb jövő érdekében, akkor az ahhoz vezető utat úgy kell megtenni, hogy függetlenítsük magunkat az aktuális politikától, körülményektől. Boldogabb élet, Boldogabb élet

Jólétünk nem lehet bal-, vagy jobboldal kérdése!

Sok jó megoldás létezik, de ezeket ismerni kell, mert nem való mindenkinek ugyanaz. Mindenki maga tudja legjobban a saját helyzetét, és ahhoz kell a megoldást is igazítani. Olyan ez is, mint az orvosnál! Sokat tudunk, de jobb, ha megfelelő szakembert kérdezünk, mert ő elmondja a teendőket, de azok kivitelezése, már a beteg feladata. Azt már a legtöbben megtanulták, hogy az orvos vagy az ügyvéd tanácsait, útmutatásait komolyan kell venni, de ugyanezek az emberek a pénzügyi kérdésekben – a legtöbb esetben -, azt gondolják, megoldják egyedül. Sokszor látjuk elszomorító végét, ennek a gondolkodásnak.

Bíztatom az olvasót, inkább többször kérdezzen, mint egyszer rossz döntést hozzon!

A szakértő sem tud minden esetben tökéletes megoldást ajánlani, de az esélye többszöröse a jó kimenetelnek. Ha nem tud jó megoldást, akkor az adott helyzethez képest semmi nem változik, de ha igen, lényegesen jobb helyzetbe kerülhet az ember. Ráadásul a szakértővel folytatott beszélgetés új kapukat nyithat meg, újabb ötleteket adva.

Kérdezzen, vagy kérjen és megkapja, amitől „életvidám lesz”!

Azok az emberek, akik velünk valamilyen kapcsolatba kerültek, elégedettek és rendszeresen kérik véleményünket! Környezetük odafigyel rájuk, keresik velük a kapcsolatot, mert elfogultságtól mentesen, jól tájékozottak.

Ne maradjon ki Ön sem! Jelentkezzen MOST egy kötelezettség mentes laza beszélgetésre!

Boldogabb élet! Ugye van ilyen?

Kapcsolat, MNB

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.