Babaváró

Babaváró

A Kisbefektetői Klub, stratégiai partnerként, szorosan együttműködik az Otthon Centrum Pénzügyek szervezetével.

A hiteleket, – ennek megfelelően – a HC központon keresztül intézzük.

Mi ebben a jó?

Sokan idegenkednek a hitel felvételétől, mert nem tudják, hogy a szokásos módtól eltérően sokkal többet ki lehet hozni a felvett pénzből, mint amit vissza kell fizetni. A pénzintézetek meg nem fogják elárulni a titkát, még ha tudják akkor sem.

Mi viszont komplex tevékenységünkkel tudunk olyan előnyöket biztosítani a hitelt felvenni szándékozó ügyfelek részére, amivel megelőzzük a versenytársakat.

Ön elképzeli mit szeretne megvalósítani és a Kisbefektetői Klub szakértői, a pénzügyi stratégia megtervezésével, a cél és a hozzávezető út legbiztonságosabb megvalósításával eléri, hogy az ügyfélnek több pénz maradjon a zsebében, mintha saját maga intézné, vagy egymástól eltérő gondolkodású különböző pénzintézetek által nyújtott szolgáltatást venné igénybe.

Mindez nem kerül külön költségbe a megrendelő számára.

Milyen hitelekről beszélhetünk.

Egy sikertörténet, amiből akár meg lehet alapozni a gazdagságot!  Csak okosan!

Miért is lett sikertörténet a babaváró támogatás? A Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke – Kardosné Gyurkó Katalin is kinyilvánította az igénylők nagyon pozitív tapasztalatait.

Nagyon sokan meg is kapták a pénzt, sokan elköltik, de nagyon sokan ebből teszik biztonságossá az életüket, ami egyben magasabb életszínvonalat is jelent. Persze csak akkor, ha okosan gazdálkodnak a felvett pénzzel.

Ha valaki a maga területén profi, attól még nem biztos, hogy a mindennapi pénzügyek rejtett lehetőségeiben is kiismeri magát. Ehhez előnyös igénybe venni a sokat megélt, rutinos, tapasztalt szakértőket, akik sokkal többet képesek kihozni ugyanabból, mint a kevesebb tapasztalattal rendelkezők.

Mivel az ügyfélnek ez nem jelent többlet költséget, érdemes kihasználni a szakértelmet!

Eláruljuk mire is használható a babaváró támogatás a kiírások szerint, ha meg érdekli, akkor megbeszéljük személyesen mi mindenre még, amit jelenleg ki lehet használni, de nem publikus.

A kapott összeget a legtöbben lakásfelújításra, esetleg családi házuk bővítésére fordították, de olyanok is szép számmal akadtak, akik állampapírt vásároltak befektetési céllal, akik meg ismerik a piac lehetőségeit, sokkal többet jövedelmező lehetőséget választottak az állampapírnál. A babaváró támogatás ugyanis mindegyiket lehetővé teszi.

Ha már van gyerek, az fél siker, ha készülődik világra jönni, az teljes siker!

Sokan úgy kalkulálnak, hogy végül nem is kell majd visszafizetniük semmit, okosan megoldva folyamatosan gyarapszik az induló tőkének számító babaváró támogatás.

Felújíthatja a lakását!

A babaváró támogatás számtalan családnak megnyugtató megoldást nyújt a családtervezéshez. Elvégre megfelelő körülmények között mindenki szívesebben vállal gyermeket, ráadásul a program értelme, hogy minél több gyerek vállalására ösztönözze a támogatás igénylőit.

Új autót is vásárolhat!

A babaváró támogatás mellett sokan igénybe vették a kocsivásárlást elősegítő támogatást is. Ennek köszönhető, hogy sok nagycsalád rendelkezik már hétszemélyes autóval.

Tehát a babaváró támogatás felvételének egyértelmű következményei:

– Bátrabb családtervezés

– Megnyugtató jövőkép

– Biztosabb egzisztencia

– Jobb lakhatási körülmények

– Korrekt hitelfeltétel

– Nyugodt alvás

A babaváró 10 millió forint

Ki kaphatja meg a babaváró hitelt? (Otthon Centrum Pénzügyek oldaláról)

Alapjában a 18 és 40 év közötti hölgyek igényelhetik ezt a hitelt. Ezen felül az alábbi kritériumoknak kell teljesülnie:

Csak a 2019. július elseje után születik 1, 2, 3 vagy több gyermeked. Azon gyermekeid, akik már Veled vannak, nem jogosítanak fel a támogatásra.

Ne szerepelj a KHR listán, ezt korábban BAR listának hívták. Egyikőtöknek se legyen tartozása a NAV felé.

Kizáró ok a büntetett előélet

Elnézést a megfogalmazásért, de hogyha meddő valamelyik tagja a házaspárnak, az szintén kizáró ok.

A házaspár egyik tagja legalább 3 éve TB jogosult, vagy felsőoktatásban vesz részt

Vállalni kell, hogy a születendő gyermekek nagy korukig a saját háztartásban élnek majd.

Mik az anyagi feltételek?

Ahogy korábban is kiderült már a maximálisan igényelhető összeg az 10 millió forint. Ez azonban nem állami támogatás, hanem egy kamatmentes hitel, amelyet a bankoktól tudjuk igényelni. Egyértelműen előnye, hogy a havi törlesztés nem haladhatja meg az 50 ezer forintot. Egészen addig, amíg meg nem születik az első gyermek. Ekkorra ugyanis 3 évre felfüggeszthetjük a törlesztést. A második gyermek érkezésével már a tartozásunk 30 százalékát elengedi az állam. A harmadik gyermek után pedig a teljes tartozásunk megszűnik.

Arra kiemelten figyeljünk, hogy csak akkor vágjunk bele a 2019. július elsejétől elérhető lehetőségbe, hogyha 5 éven belül megszületik az első gyermekünk. Mert ha nem, akkor bizony megszűnik a szerződés és kamataival együtt vissza kell fizetnünk mindent.

Ezek az információk azok, amelyek iránt a leginkább érdeklődtetek. Ha bármi kérdés még felmerül, keress fel minket! Mi naprakészen várunk az információkkal.

A babaváró hitel hátrányai

Olyan érdekesen működünk, mi emberek. Adódik egy jó lehetőség, és mégis megtaláljuk benne a rosszat. Ezzel nincs mit tenni, ilyenek vagyunk. Vegyük ezért most górcső alá a Babaváró hitelt, és legyünk kritikusak. Nézzük meg mi az, ami esetleg nem jó benne!

Gyereket kell vállalni!

Sokakat az zavar, hogy azok kaphatják meg ezt a hitelt, akik vállalják, hogy 5 éven belül születik egy gyermekük. Ez egy olyan feltétel, amelyet nem lehet megkerülni. Lehet vele vitatkozni, hogy ez miért jó, vagy éppen nem az, de ettől még tény. Az államnak a célja, hogy növelje a gyermekek születésének számát. És erre az egyik legjobb motiváció a pénz.

Fontos tudni, hogy csak azért nem érdemes gyermeket vállalni, hogy kedvezményes 10 millió forint hitelt vehessünk fel. Viszont, ha amúgy is családalapítás előtt állunk, akkor jó lehetőség.

Ha nem születik gyermek fizetni kell!

Igen, ez így van. Hogyha nem születik meg a baba 5 éven belül, akkor vissza kell fizessük az addig nem fizetett kamatokat, és onnantól piaci kamatozású hitelünk lesz. Tehát mit veszíthetünk? Igazság szerint semmit. Mert ha nem lenne ez a lehetőség és mi mégis hitelt szeretnénk felvenni, akkor alapból ilyen hitelünk lenne.

Ha pedig az átalakított hitel nem tetszik, akkor még mindig itt van nekünk a hitelkiváltás lehetősége. Végig kell azt is gondolni, mekkora nyereséget lehet csinálni 10 millió forintból, amíg nem kell kamatot fizetni.

Csak 40 éves korig lehet igényelni

Ez megint egy olyan szabály, ami már az elejétől fogva le van fektetve. Tudjuk, hogy a mai világba nem ritkaság, hogy valaki 40 év felett vállal gyereket, de azért valljuk meg hogy nem ez az átlagos. Akik mégis ebben a cipőben vannak élhetnek a Családi Otthonteremtési Kedvezmény adta lehetőséggel is, amely szintén akár 10 millió forint is lehet. Ráadásul arra egy forintot sem kell visszafizetni.

Olvasóink zömében ezekkel a kritikákkal élnek. Úgy gondoljuk, hogy most ezeket sikerült tisztába tenni. Amennyiben még mindig van kérdésed, vagy keresed a legjobb megoldást számodra, akkor keress fel minket! Mi legjobb tudásunk szerint segítünk Téged.

Hány gyerektől éri meg a Babaváró hitel?

Most, hogy nem csak Családi Otthonteremtési Kedvezményt tudunk a gyermekek után igényelni, hanem a Babaváró hitel is belépett a képbe, kicsit káosz alakult ki. Sokan keverik össze a feltételeket, vagy, félreértenek dolgokat. Mi elhatároztuk, hogy most tisztába teszünk minden felvetődő kérdést. Fókuszba tesszük a gyermekek számát, s megnézzük milyen esetben, melyik szerződésnél, melyek a lehetőségeink. Sakkozzuk ki együtt a legjobb lehetőségeket!

Ha egy gyermekünk lesz?

Most egy óriási titkot elárulunk, teljesen mindegy, hogy mennyi gyermekünk születik, abból a szempontból, hogy jól járunk-e. Mert igen. A kérdés csak az, hogy mennyire. Azzal mind tisztában vagyunk, hogy a Babváró hitel feltételei szerint 5 éven belül kell, hogy megszülessen egy gyermek.

És innentől fontos, hogy ne keverjük ezt össze a Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel! A CSOK-nál a gyermekek számától (is) függ a támogatás nagysága. Itt viszont a felvett hitel összegét nem befolyásolja, hogy mennyi gyermekünk lesz X éven belül.

Egy gyermek születése esetén már garantáltan kamatmentes marad a hitelünk a futamidő végéig. Ez azt jelenti, hogy pontosan annyi pénzt fogunk visszafizetni, mint amennyit felvettünk. Az is fontos, hogy a havi törlesztés nem kúszhat fel 50 ezer forint fölé.

További előny, hogyha a baba megérkezik, akkor a hitel visszafizetését fel lehet függeszteni 3 évre is. Ez jelentős anyagi könnyebbség ilyenkor, hiszen az anyuka alapból kevesebbet keres, viszont a kiadások megnövekszenek a csöppség érkezésével.

Két gyermek esetén még jobb a helyzet

Leírjuk még egyszer a biztonság kedvéért. A Babaváró hitelhez elég, hogyha mindössze egyetlen egy utódunk születik. Viszont díjazza, hogyha egy család több gyermeket fog felnevelni. Két gyermek esetén ugyanazok a kedvezmények járnak, mint egy gyermek esetén. Tehát ugyanúgy kamatmentes marad a hitel, nem lehet több a törlesztés havi 50 ezer forintnál, és az első baba után 3 évig nem kell a bank felé fizetni. És jöjjenek a további kedvezmények:

A második gyermek születése után is igénybe tudjuk venni a 3 év fizetési szüneteltetést. A hab a tortán pedig az, hogy abban a pillanatban, hogy megjön a második csecsemő, és ezt jelezzük (igazoljuk) a bank felé, akkor az aktuális tartozásunk 30%-át átvállalja az állam.

Nézzünk meg egy példát:

Felvesszük a babaváró hitelt 1-2 héttel az első gyermek születése előtt. Így egyetlen forintot sem kell fizetnünk, mert utána 3 év szünet következik. Hogyha ebben a 3 évben megszületik a második baba, akkor újabb 3 év szünet. Így megkaptunk 10 millió forintot, és csak 6 év után kell visszafizetni 7 milliót. Ez aztán a jó lehetőség, de van ennél is jobb.

3 gyermeknél utolérhetetlen ajánlat

Ahogy az előbb is, most is igaz, hogy ugyanazok a kedvezmények érvényesek. Vagyis mind az egy-, mind a kétgyermekes kedvezmény. És ezen felül pedig a harmadik gyermek megszületésekor az összes tartozásunk köddé válik. Ez pedig hihetetlen nagy dolog. Gondoljunk csak bele!

Megszületik az első baba, és mondjuk addig 1 évig fizettük a havi 50 ezer forintot. Az összesen 600 ezer forint. Innen pedig mindig 3 éven belül érkezik egy újabb kis családtag. És a tartozásunk megszűnik. 600 ezer forintért cserébe kaptunk 10 milliót. Ennél jobb üzletet nem nagyon tudunk. Na jó, ha mondjuk itt is az első baba születése előtt 1-2 héttel vesszük fel a Babaváró hitelt. Ilyenkor ugyanis egyetlen forintunkba sem kerül. Vagy ha mondjuk egyszerre 3-as ikreink születnek. De ez nem csak rajtunk múlik, és nem is igazán tervezhető.

A lényeg, hogy éljünk egy olyan lehetőséggel, amelyet mindössze 3 évig van módunk felhasználni (jelen állás szerint). De ne kapkodj, inkább keress fel minket! Mi segítünk pontosan mindent megtervezni, így nem érhet kellemetlen meglepetés.

Sok van még, amit igazán személyesen lehet megbeszélni.

Ne feledd, egy beszélgetés, semmi kötelezettség!

Jelentkezz itt!

 

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.