Tisztelt látogatónk!

Veszélyben az életszínvonalunk! Tisztelt látogatónk!

Tisztelt látogatónk

Tanulmányainkból, életuntunkból, tapasztalatainkból következően, fogalmazódott meg néhányunkban az a gondolat, hogy hozzunk létre egy olyan szoros együttműködést, társulást, aminek keretében hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az emberek időben hozzanak felelős pénzügyi döntést, jövőjük érdekében.

Mi senkinek nem akarjuk megmondani, hogy mit csináljon, számára mi a jó, hogyan élje életét!

Viszont, azon kevesek közé tartozunk, akik nem elvenni akarják a pénzüket!

Mi adni akarunk!

Mi, a velünk, valamilyen formában kapcsolatba kerülőknek, pénzügyi ötleteket adunk, különböző pénzügyi tippek segítségével, megmutatjuk, mivel nyerhetnek.

Bővítjük a pénzügyi alapismereteket.

Megtanítjuk a partnereinket a pénzügyi tervezés alapismereteire, hogy könnyen kiigazodjanak, a mai pénzügyi megoldások dzsungelében. A pénzügyi alapismeretek birtokában, bárki könnyedén megadhatja környezetének azt a pénzügyi segítséget, amivel a legszegényebb is megkezdheti a jövőtervezést saját magának, szeretteinek, ezáltal elkészítheti a családja számára a vagyon-felépítési tervet, a vagyonteremtést.

A jövőtervezés mindenki számára fontos. Most kezdjük csak igazán érezni, – elődeink nem tették – mivel jár, ha elmarad a jövőtervezés és csak élünk bele a nagyvilágba.

Ma az emberek túlnyomó többsége alkalmazottként, fél a vállalkozástól, mert nem tanulta meg, hogyan lehet szabad ember. Nem mások kénye-kedve szerint élni életét, hanem a pénzügyi alapismeretek tudatában, valóban végigmenni a vagyonteremtés rögös útján. Tisztelt látogatónk

Az a kis pénz, amit valaki meg tud takarítani a fizetéséből, az az ő kockázati tőkéje. Amennyiben ezt a tőkét pénzügyi befektetésnek tekinti, a szükséges tanulást, pedig egyfajta biztonságos befektetésként éli meg, akkor készen áll a vagyontervezésre, vagyonteremtésre.

A vállalkozó nálunk megtanulhatja az adóoptimalizálás legális menetét, ami számára nagyon jó befektetés. Kockázati tőke lényegének megismertetése, partnereink révén, akik kockázati tőkefinanszírozással is foglalkoznak, adóelőnyhöz, biztonságos befektetésekhez juthatnak. Tisztelt látogatónk

A jövőtervezés része a gyermekeink jövőjének tervezése is.

Az elmúlt időben iskolai előadásokkal segítettünk, gyermekeknek és szüleiknek – pénzügyi ismeretek elsajátításában és egyben pénzügyi ötleteket adva, – a család vagyonteremtésében. Jól jött nekik a pénzügyi segítség, még nem maradtak le, sőt előrébb léptek. A vagyonteremtést, már kisiskolás korban el lehet és el is kell kezdeni!

A legbiztonságosabb befektetés, ha magunkba fektetünk be, ebben az esetben a legnagyobb a megtérülés. Az élet pénzügyileg egy tőzsdeiskola, de csak akkor, ha remek pénzügyi ismeretekkel rendelkezünk. Mi, akik a tőzsdeiskolát járjuk, kitűnő tapasztalatokkal rendelkezünk a pénzügyi befektetések, területén és mi, a biztonságos befektetéseket preferáljuk. Mindig vannak, akik szebben mosolyognak, többet ígérnek, de nagyon meg kell szűrni, kinek hisznek. Tisztelt látogatónk

A család vagyonát jól kell megtervezni, és tudni kell megvédeni, mert mindenki részesedni akar belőle.

Ráadásul, egyszer valamikor megöregszünk és nem gyermekeink vérét akarjuk szívni.

Pedig ezt tesszük majd, ha nem lesz nyugdíj-megtakarításunk.

A nyugdíj egy passzív jövedelem! Mi a passzív jövedelem? Az addig elvégzett munkánk gyümölcse, ami akkor is jön, ha már nem teszek semmit érte. A passzív jövedelem nagysága függ az addig összerakott nyugdíj-megtakarítás nagyságától.

Hogyan lesz nyugdíj-megtakarításunk?

Csak abban az esetben, ha a kényelmetlen nyugdíjtervezés folyamatán végigmegyünk.

Nem egyszerű dolog, hiszen a nyugdíjas éveket nem lehet gyakorolni, nincs rá garancia. Nincs olyan, ha nem tetszik, jobbra cserélem. A nyugdíjtervezés folyamata azért van, hogy tervezzük meg nyugdíjunkat egyszer, de azt jól!

A nyugdíj megtakarításunk lesz életünk alkonyának támasza. Remélhetőleg bot nélkül járunk, fitten, üdén, mert „annak idején” jó volt a jövőtervezésük, vagy a nyugdíjtervezésük.

Az se mindegy, ki hány éves korától kezdve kapja passzív jövedelmét! Akik hallgatnak ránk, azok, már viszonylag fiatal korukban megkezdhetik nyugdíjas életüket, passzív jövedelmük igénybevételével.

Ma már az Állam is segíti az önmagáért tenni akarókat, adómegtakarítás formájában. A legnagyobb hagyaték, amit az utódaink számára, – ha már csinálunk hagyatéktervezést is – az, hogy a pénzügyi alapismereteket átadjuk nekik.

Ha az utódoknak magas pénzügyi intelligenciájuk lesz, akkor tökéletesen tudnak élni az adó-magtakarítás minden szabályos formájával, ismerik majd az adótervezés fogalmát éppúgy, mint a jövőtervezés menetét. Ettől lesz nekik, biztonságos nyugdíjuk.

Mi készen állunk, hogy az ehhez szükséges információkat átadjuk! És Ön? Készen áll arra, hogy fejlődjön, információt gyűjtsön?

Jöjjön, beszélgessünk egy jót!
Kapcsolat, MNB

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.