Biztonságos jövő

Biztonságos jövő

Biztonságos jövő

Hozzunk időben felelős pénzügyi döntést!

Megtakarítási formák:

Ma Magyarországon az emberek túlnyomó része ismeri a bankbetétet, és talán már az államkötvényt is. De ezeknek a termékeknek sem ismeri a veszélyeit, mert a történelmi múltunk miatt az a hite a magyar embernek, hogy ezek biztonságosak. Mivel a mi csoportunk független szakértőkből tevődik össze, ezért a megtakarítási megoldások széles skálája áll rendelkezésre.

Biztonságos jövő

Mi a meglévő, illetve feltárt igényekre megoldásokat keresünk!

Időtáv, kockázatok és likviditás:

A tervezés folyamán, mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy

 • milyen időtávra szeretnénk megtakarítani,
 • milyen célra szeretnénk felhasználni megtakarításunkat,
 • mekkora kockázatot vagyunk hajlandóak, illetve tudunk vállalni,
 • melyek az adott megoldások előnyei (pl. kapcsolódik-e hozzá adókedvezmény),
 • melyek az adott termék kockázatai, hátrányai, ezek összhangban vannak-e az általunk vállalt kockázattal,
 • mennyi időt, energiát tudunk és akarunk arra szánni, hogy figyeljük és kezeljük portfóliónkat, adott esetben, átrendezzük-e magunk az eszközöket az aktuális trendnek megfelelően, vagy rábízzuk szakértőkre?
 • Vannak-e kiszállási pontok és milyen feltétellel?

Szakértőink minden esetre azt javasolják, hogy portfólióban gondolkozzunk! Mit jelent ez? Biztonságos jövő

Amikor elkészítjük a tervet, akkor minden esetben fontos, hogy legyen rövid, közép és hosszutávú tervünk. Ezt nem lehet megoldani egyetlen termékkel. Ezért nem működött a múltban és a jelenben sem, hogy egy megoldást kínáltak az ügyfél jövője érdekében.

Mindig a stratégiai pontokat kell figyelembe venni, ilyenek:

 • a nehézségeket, ami az elérendő cél felé vezető úton ránk vár,
 • a félelmeket, hogy mi van, ha nem tudjuk végig vinni az eredeti tervet
 • mi a legrosszabb, ami történhet, ha idő előtt kiszállunk
 • vannak-e menekülési stratégiák /a-b-c terv/
 • mi az elérhető előny

ALAPKÉPZÉS – 2. FEJEZET: A PÉNZ FOGALMA

A Megoldások

Először is tisztázzuk, hogy mi PÉNZ-t, értéket teremtünk a családok számára!

A beszélgetés közben, után:

Másként látjuk a helyzetünket + megtaláljuk a megoldás forrásait = elhárítjuk a mindennapi szorongást. Ügyfél MAI gondjára azonnali megoldást hozunk! Forrást (pénzt) teremtünk!

Milyenek azok a megoldások, amikben együtt gondolkodhatunk ügyfeleinkkel? Mi az ügyfeleinkkel szorosan együtt gondolkodva, közreműködve, felépítünk egy védelmi és tőke-felépítési, vagyonkezelési stratégiai tervet. Biztonságos jövő

Hogyan néz ez ki?

Felépítjük a család mentális, védelmi tervét, egy kockázati életbiztosítással. Ennek két féle változata lehet:

 • „A” változat: Ha rendszeresen fizetek biztosítási díjat a biztosítónak, akkor a biztosított halála, rokkantsága, súlyos betegsége esetén térít, de, ha szerencsém van, és ez nem következik be, az addig kifizetett pénz nem jár vissza.
 • „B” változat: Amennyiben minden az élet rendje szerint megy, és a biztosítottal a megválasztott időszakban nem történik rendkívüli esemény, – amiért kártérítést kellene fizetnie a biztosítónak, – akkor az addig, a biztosító részére befizetett pénz, az eltelt időszakra vonatkozó inflációval növelten, teljes összegében visszafizetésre kerül a szerződő részére.
 • Bebiztosítjuk, hogy gyermekünk akkor is teljes életet éljen, ha a szülő, bármilyen oknál fogva képtelen lesz gyermekéről gondoskodni.
 • Ilyen módon tudunk gondoskodni magunkról és szeretteinkről, hogy betegség esetén kiváló, akár nemzetközi szaktekintélynek örvendő orvosok vizsgáljanak, várakozás nélkül, kiváló körülmények között.

Ezután megvizsgáljuk, milyen módon tudjuk bebiztosítani a családot, hogy az egészségre biztosan számíthassanak. Azaz gondoskodunk arról, hogy a család „apraja-nagyja” a legkitűnőbb orvosi ellátásban részesüljön, az összes ma ismert, vagy még nem ismert betegség esetén, aránylag alacsony fizetség ellenében. Ezután gondoskodnunk kell a tartalékképzésről, amit nagyszüleink még „aranytartaléknak” neveztek. Tehát a családot biztosítjuk a mentális biztosításon túl, a váratlan, előre nem kalkulálható költségekre. Ezt inflációtűrő megoldással hozzuk létre.

Ezt követően megtervezzük, hogy az általunk kijelölt cél elérése érdekében mekkora tőkére lesz szükségünk. Ez már a tőke-felépítési terv. Erre rendkívül sok megoldás található a piacon. Levesszük a gondot az ügyfél válláról, – nem kell, hogy egyenként végigjárja az összes szolgáltatót, aki ilyen fejlesztéssel foglalkozik! Mivelünk személyes konzultáció alapján személyre szabottan tervezheti meg az egyéni tőke-felépítési tervét. Erre tesszük fel a koronát azzal, hogy rendkívül magas nyereséggel kezeltetjük a vagyonát, Magyarországon és a nemzetközi területen tevékenykedő, tradicionális, ezért rendkívül megbízható alapkezelő partnereinkkel.

Ennek is több változata áll rendelkezésre, ami arra jó, hogy személyre tudjuk szabni a megoldásokat.

MNB, Kapcsolat

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.