A Kisbefektetői Klubról

Boldogabb élet, A Kisbefektetői Klub egy független pénzügyi szervezet

Tisztelt látogatónk!

Tanulmányainkból, életutunkból, tapasztalatainkból következően, – látva a pénzügyi közvetítők tevékenységét – fogalmazódott meg az a gondolat, hogy hozzunk létre egy szoros szakértői együttműködést, átadva a tudást annak érdekében, hogy az emberek időben hozzanak felelős pénzügyi döntést, jövőjük érdekében.

Független szakértők összefogásánakKisbefektetői Klub nevet adtuk!

A mai technikai lehetőségek következtében rengeteg embert tett orvossá, virológussá, professzorrá, pénzügyi szakértővé a Facebook.

Ha a reklámokra hagyatkozik valaki elveszetté válhat életének egy része.

Aki nem ezzel a területtel foglalkozik nap-nap után, az nem tud eligazodni, a több mint 6000 féle pénzügyi termék, a több száz pénzügyi és befektetési szolgáltató, valamint tanácsadó cég között. Rengeteg reklámot láthatunk, de melyik működik valóban az egyén érdekeinek megfelelően?

Mi kiigazodunk, a mai pénzügyi megoldások dzsungelében. Támogatásunkkal a legszegényebb is szebb életet élhet idővel magasabb életszínvonalon és felkészültebbek lesznek a tervezhető és az előre nem tervezhető helyzetekre, megteremtve a biztonságos, boldog életvitel alapjait. Akiknek meg már van valamekkora vagyona, azt tudjuk dolgoztatni, amivel olyan plusz bevételre tehet szert, amiért már nem kell megküzdeni.

A partnereink között találunk tanácsadócégeket, alapkezelőket, brókercégeket, pénzintézeteket, könyvvizsgálókat, adótanácsadókat, akik szakértelmükkel segítik küldetésünket.

Számunkra legfontosabb érték a család, és azon belül, az ember!

Mindig stratégiában gondolkodunk.

Ezért fontos, hogy a vállalkozó támogatásunkkal az osztaléknál alacsonyabb adózással építhet magának, és/vagy családjának magánvagyont legálisan. Nagy problémát jelent a pénztárban felgyülemlő nemlétező pénz is. Amit szintén megoldunk!

A megoldásokat úgy válogatjuk össze, hogy minden kiszámítható célra a legjobb megoldást nyújtsa, rövid -, közép -, és hosszútávon egyaránt. Ugyanakkor fel kell készítenünk a családot az előre nem kiszámítható eseményekre, melyek sokszor a család szereplőinek akaratán kívül álló okok következtében áll elő.

Szükség esetén több stratégiai tervet is készítünk az érdeklődők számára.

A lényeg, hogy soha ne fordulhasson elő, hogy felkészületlenül érje, bármilyen váratlanul bekövetkező esemény!

Egyszer mindenki megöregszik! Ha nem, az csapás szeretteink számára.

Öregen meg terhet jelenthetünk számukra.

Mindkettőre fel lehet készülni, hogy ne a nehézségeket, hanem csak az örömöket kapják. A hogyant kérdezze tőlünk!

Láthatjuk környezetünkben, hogy az aktív munka befejezése után elszegényedik az emberek nagy része. Az addigi életszínvonala kivétel nélkül csökken minden nyugdíjasnak, ha nem gondoskodott előre ezekről az évekről.

Ma már az Állam is segíti az önmagáért tenni akarókat, adómegtakarítás formájában. Támogatást ad az öngondoskodáshoz, mert nem tud majd nyugdíjat adni.

A velünk kapcsolatba kerültek, megtapasztalták, milyen rengeteget profitálnak, a velünk való közös munkából!

Próbáljon ki Ön is minket! Tapasztalja meg szakértelmünket!

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.