Bemutatkozás – Tóth György

Veszélyben az életszínvonalunk! Tisztelt látogatónk!

Mindenki elkezdi valahol.

Rövid ideig, mindössze közel négy évig dolgoztam alkalmazottként, de ez alatt is mellékfoglalkozású vállalkozóként, – akkori nevén kisiparosként – tevékenykedtem.

Azóta is vállalkozóként dolgozom, ezért pontosan ismerem a vállalkozások előnyeit, hátrányait, valamint a vállalkozó számára előnyös megoldásokat.

Folyamatosan képeztem magam közgazdaság terén, de a legtöbbet az akkori idők elismert közgazdász szaktekintélyeitől tanultam. Elvégeztem a mérlegképes könyvelő szakot, és a Közép-Európai Bankárképzőt, de a legélvezetesebb volt számomra, amikor 1990-ben el kezdtem tőzsdézni és 8,5 évig Day Trade-eltem.

1990-től kezdődően gazdaságban nagy változások mentek végbe, és nagy számban fogtak vállalkozásokba.

Egészen 2009-ig elsősorban kis- és középvállalkozások menedzselésével, szervezetfejlesztéssel, pénzügyi stratégiával, marketinggel foglalkoztam.

De irányító szerepem volt a szórakoztatóipar területén, labdarúgó-utánpótlás képzésében, divatárukészítésben, vasiparban, építőiparban, munkaerőkölcsönzésben és informatikai szolgáltatásban.

Ezen tevékenységek közben folyamatosan tevékenykedtem az értékpapír-piacon és kidolgoztam pénzügyi stratégiát vállalkozások és magánszemélyek számára.

2009-ben kerültem a pénzügyi közvetítéssel kapcsolatba, ahol azt láttam, hogy rengeteg értékesítő dolgozik ezen a téren, de igazi szakember olyan ritka, mint a fehér holló.

Azzal az céllal alapítottam meg a Kisbefektetői Klubot, hogy a pénzügy különböző területein szerzett rengeteg tapasztalatomat, tudásomat más profi szakértők tudásával kiegészítve tudjam átadni az embereknek céljaik elérése érdekében.

Leendő ügyfeleinkkel először én beszélgetek és – amennyiben szükséges, – az érdeklődő céljai szerinti legjobb szakértőt bevonva közösen kidolgozzuk azt a megoldást, amellyel nagy biztonsággal az eltervezett célok megvalósulnak.

Üdvözlettel,

Tóth György

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.