A Kisbefektetői Klub egy független pénzügyi szervezet

Boldogabb élet, A Kisbefektetői Klub egy független pénzügyi szervezet

Kisbefektetői Klub egy független pénzügyi szervezet,

mely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hiteles, elfogulatlan, közérthető tájékoztatást nyújtson a pénzügyek iránt érdeklődőknek.

Célunk a pénzügyi intelligencia fejlesztése az átlagemberek számára, hozzájárulva ahhoz, hogy soha ne kerülhessen senki kiszolgáltatott helyzetbe. Minden ember legyen képes a saját jövőjét, számára kedvező módon, tudatosan megtervezni és végrehajtani, elérve ezzel a kiszámítható stabil jövőt. Ennek eléréséhez fontos, hogy tudatos és helyes pénzügyi döntéseket hozzanak, saját és szeretteik „jövőtervezése” során.

Mind magánszemélyek, mind pedig vállalkozások számára hasznos információkat szolgáltat. Teszi mindezt azért, hogy elősegítse a magyarországi pénzügyi kultúra fejlődését, segítsen az eligazodásban, a több mint 6000 féle pénzügyi termék, a több száz pénzügyi és befektetési szolgáltató, valamint tanácsadó cég között.

Előadásain, honlapján és a különböző médiumokon keresztül folyamatos információt ad a gazdaság eseményeiről, a világban végbemenő pénzügyi folyamatokról, befektetési lehetőségekről.

A partnerek között találunk tanácsadócégeket, alapkezelőket, brókercégeket, pénzintézeteket, könyvvizsgálókat, adótanácsadókat, akik szakértelmükkel segítik a Klubot, küldetésének terjesztésében. független pénzügyi szervezet

A fentiek értelmében az ügyfelek szándékainak megfelelően, céljaik elérése érdekében, felkutatjuk, megismertetjük, mindazokat a pénzügyi megoldásokat, amik az életüket biztonságosabbá, kiszámíthatóbbá, szebbé, boldogabbá teszi. független pénzügyi szervezet

Mindig stratégiában gondolkodunk.

Számunkra legfontosabb érték a család, és azon belül, az ember!

Azért dolgozunk, hogy jobbá, szebbé, élvezhetőbbé, boldogabbá tegyük az életüket! Ennek egyik része az a tanítási folyamat, melyet cikkeinken, előadásainkon és média megjelenéseinken keresztül adunk át, az arra érdeklődőknek, az arra fogékonyaknak.

Megvizsgáljuk, milyen veszélyek fenyegetik, illetve milyen problémákkal kell szembenéznie az adott családnak a céljaik elérése felé vezető úton. Erre felhívjuk a figyelmüket, stratégiát javaslunk a felmerülő kockázatok kezelésére.

A megoldásokat úgy válogatjuk össze, hogy minden kiszámítható célra a legjobb megoldást nyújtsa, rövid -, közép -, és hosszútávon egyaránt. Ugyanakkor fel kell készítenünk a családot az előre nem kiszámítható eseményekre, melyek sokszor a család szereplőinek akaratán kívül álló okok következtében áll elő.

Adott esetben több stratégiai tervet is készítünk az érdeklődők számára.

Szívesen látjuk tagjaink, olvasóink, hallgatóink között. Sőt, ha van rá affinitása, hogy tanuljon, fejlődjön, dolgozzon az általunk hirdetett értékek mentén, akkor szívesen látjuk partnereink között is.

Soha ne fordulhasson elő, hogy felkészületlenül érje, bármilyen váratlanul bekövetkező esemény!

Azok az emberek, akik eddig kapcsolatba kerültek velünk, megtapasztalhatták, hogy milyen sokat profitálhatnak, a velünk folytatott egy órás beszélgetésből!

Próbáljon ki Ön is minket! Nézze meg, mi mindenre van körülöttünk szakértő!

Jelentkezzen most rögtön egy laza beszélgetésre (önnek ez nem kerül pénzbe), és iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kapcsolat, MNB

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.