Személyi kölcsön

Személyi kölcsön

A Kisbefektetői Klub, stratégiai partnerként, szorosan együttműködik az Otthon Centrum Pénzügyek szervezetével.

A hiteleket, – ennek megfelelően – a HC központon keresztül intézzük.

Mi ebben a jó?

Sokan idegenkednek a hitel felvételétől, mert nem tudják, hogy a szokásos módtól eltérően sokkal többet ki lehet hozni a felvett pénzből, mint amit vissza kell fizetni. A pénzintézetek meg nem fogják elárulni a titkát, még ha tudják akkor sem.

Mi viszont komplex tevékenységünkkel tudunk olyan előnyöket biztosítani a hitelt felvenni szándékozó ügyfelek részére, amivel megelőzzük a versenytársakat.

Ön elképzeli mit szeretne megvalósítani és a Kisbefektetői Klub szakértői, a pénzügyi stratégia megtervezésével, a cél és a hozzávezető út legbiztonságosabb megvalósításával eléri, hogy az ügyfélnek több pénz maradjon a zsebében, mintha saját maga intézné, vagy egymástól eltérő gondolkodású különböző pénzintézetek által nyújtott szolgáltatást venné igénybe.

Mindez nem kerül külön költségbe a megrendelő számára.

Milyen hitelekről beszélhetünk.

Lehet egy egyszerű személyi hitel, vagy kölcsön!

Ki kaphat személyi kölcsönt?

Tulajdonképpen bárki kaphat, aki nem szerepel KHR listán. (Sokan BAR listának nevezik). Van bejelentett jövedelemszerző tevékenysége. Elmúlt 18 és 70 év alatti.

Mitől függ, hogy mennyi pénzt kaphatunk?

Kizárólag az igazolt jövedelmünk határozza meg, az általunk felvehető maximális személyi kölcsön összegét. A személyi kölcsönök között is adódhatnak jelentős különbségek. Ezért ne mondj igent, rögtön az első szembejövő ajánlatra!

Minden esetben érvényes, hogy megér egy beszélgetést. Tisztázódnak a célok, a szükséges hitel nagysága, együtt megtervezzük az odavezető utat.

Mi a fedezet?

Személyi hitelnél a bank nem kér fedezetet. Ha például autó hitelt vesz fel valaki, akkor az autó a fedezet, de személyi hitelből vásárolt autónál, nem terhelik be az autót, mivel nem kell fedezet.

Persze ennek ára van, hiszen egy személyi kölcsön kamata általában magasabb, mint egy jelzáloghitelé. Legfeljebb a behajtó jön, és KHR listára kerül a nemfizető adós, de nem visznek el fedezetet. Persze a felvett hitelt illik visszafizetni.

Mire fordíthatjuk a pénzt?

A személyi kölcsönnél semmilyen megkötés nincsen arra vonatkozóan, hogy mire fordítsuk a pénzt. Sokan ezért is kedvelik. A legkedveltebb felhasználások között szerepel a műszaki- és háztartási berendezések vásárlása, és a nyaralás is. Valamint a fent is említett autóvásárlás. Nagy veszély a felelőtlen költekezőnek, mert nincs az a mennyiségű pénz, amit ne lehetne elkölteni. Visszafizetni meg nehéz, adott estben.

Bővebb részletekért keress fel minket! Segítünk megtalálni Neked az ideális személyi kölcsönt.

Jelen körülmények között nagyon olcsón lehet pénzhez jutni. A kérdés az, hogy értéket teremtünk belőle, vagy szegénységbe taszítjuk magunkat.

A Kisbefektetői Klub szakértőinek segítségével inkább gazdagszik, aki pénzhez jut. Használják ki a lehetőségét minél többen, rajtunk nem múlik.

Akkor vegyünk fel hitelt, amikor fontos célunk eléréséhez szükséges!

Legyen szó akár ingatlan hitelről, akár személyi kölcsönről, egyéb kölcsönről, fontos meghatározni az elérendő célt. Számolni kell a cél elérése után fizetendő törlesztési-, fenntartási-, egyéb költségekkel is. Mivel legtöbbször érzelmek által hajtva döntünk, érdemes szakértőnkkel egy kötelezettségmentes beszélgetésben tisztázni a részleteket. Amikor már valamennyi előnnyel, akadállyal számolunk, csak akkor érdemes dönteni, hiszen hosszútávú elköteleződést jelent a jövőnkben.

Viszont, ha döntöttünk, akkor legyen az a legjobb megoldás, amit később sem bánunk meg.

Nagyobb összeg, kötöttségek nélkül, alacsonyabb kamaton?

Velünk megoldható!

Személyi kölcsönből autó, telek, nyaraló vásárlás?

Velünk megoldható

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.