Átalakul a pénzügyi környezetünk

pénzügyi környezetünk

Átalakul a pénzügyi környezetünk

Politikai döntések következtében

átalakul a pénzügyi környezetünk, amihez alkalmazkodni kell. De hogyan, ha nincs elfogultságtól mentes, hiteles információja valakinek. Sajnos sok esetben a különböző érdekek csatározásában, pont a lényeg sikkad el és az emberek túlnyomó többsége, nem tud jól dönteni, mert sokszor úgy érzi, hogy félrevezették. A megfelelő, hiteles információ hiánya kiszolgáltatottsághoz vezet.

Sokan ezt használják ki, és habozás és szakértelem nélkül eladnak, valamilyen pénzügyi megoldást, amiről maga az eladó sem tudja pontosan mik a buktatói, – vagy elhallgatja – nem felkészült pénzügyileg a vevő sem, aminek következménye a sok, magát becsapottnak érző állampolgár.

Ezt ismertük fel 2010-ben és ez inspirált a Kisbefektetői Klub elindítására.

Az előadássorozat, díjmentes konzultációk sikereit, talán annak köszönheti, hogy a hallgatóságot a tudatos gondolkodásra készteti. Így felkészülhet a mindennapok kihívásaira, problémáira és ennek következtében kényelmesebben élheti életét.

Ha a pandémia engedi, ősztől ismételten elindítjuk előadásainkat, melyet alkalomadtán közhírré teszünk.

Amennyiben hiteles, elfogulatlan információkat akar kapni, akkor érdemes eljönni a Kisbefektetői Klub által szervezett előadásokra.

Garantáltan nem akarnak az előadók semmit eladni, viszont mindenre választ kap, ami a jövőbeni életünkre nagy befolyással bír.

Kapcsolat, MNB

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.